Massagestenar

Massagestenar  

Massage med lavastenar/hot stone blir allt populärare. Det är en mycket gammal teknik med en lång tradition i asiatiska länder och på Hawaiiöarna. Det sägs att det är en av de bästa metoderna för avslappning men även för regenerering av kroppen. Den stimulerar blodcirkulationen, tillför energi, hjälper till att slappna av stela muskler, eliminera smärta, lindra kramper och har en positiv effekt på mental balans. Massage med heta lavastenar innebär att man lägger upp hetta stenar på kroppens energivägar - meridianer. Det är möjligt att utöva olika tryck under massagen. Dessa stenar är formade av naturlig basaltsten av vulkaniskt ursprung med höga värmebevarande egenskaper. Det betyder, att de har en förmåga att behålla värme under längre tid än någon annan typ av sten. I vår butik hittar du ett brett utbud av enskilda massagestenar eller set i bambulådor liksom värmare med varierande kraft och volym.

Produkter Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar

 • 1 598,00 kr Tillfälligt slut

  Kapacitet

  Ett set med 64 lavastenar i en bambulåda och en 6L eller 18L värmare för hot stone massage. Massage med lavastenar stimulerar blodcirkulationen, främjar avkoppling, avgiftning, regenering av kroppen och lugnar efter fysisk eller mental påfrestning.

  1 598,00 kr
  Köp
  (1)
 • 899,00 kr Tillfälligt slut

  Kapacitet

  Värmare för hot stone med volym på 6L eller 18L. De kan värma upp stenar för en massagebehandling. Den mindre värmaren är också lämplig för mobil användning, den stora med större effekt på 1450W värmer stenarna 2x snabbare. Värmaren innehåller en plastsked och en termometer.

  899,00 kr
  Köp
  (1)
 • 799,00 kr Tillfälligt slut

  antal

  Basalt massagestenar i en bambulåda. Tillverkade av naturlig basalt av vulkaniskt ursprung med höga värmebevarande egenskaper. Setet innehåller 45 eller 64 lavastenar och räcker till alla typer av massage.

  799,00 kr
  Köp
  (1)

Visar 1 - 3 av 3 artiklar