Engångsprodukter

Engångsprodukter  

En god hygien är grundläggande inte bara på medicinska anläggningar utan också skönhetssalonger, hälsocentrer och liknande anläggningar. Därför är det mycket viktigt att använda engångsprodukter. Dessa säkerställer god hygien och klientens komfort under behandlingen.

Produkter Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar

 • 129,00 kr Tillfälligt slut

  Engångsmössa av polypropen med resårband i universell storlek. Förpackning innehåller 100 styck. Mössan skyddar håret mot nedsmutsning. Produkt är användbar överallt där en hög hygienstandard krävs. Dermatologiskt testad och godkänd.

  129,00 kr
  Köp
  (1)
 • 129,00 kr Tillfälligt slut

  3-lagers engångsmunskydd med elastiskt öronband. Näsklämma säkerställer en god passform. De kan användas både i vården och i privat bruk - vid allergier, sjukdomar och överallt där det är nödvändigt att skydda luftvägarna. Pappersask innehåller 50 munskydd. Produkt är ...

  129,00 kr
  Köp
  (1)
 • 119,00 kr I lager

  Färg

  Hälsosäkert non-woven engångsskydd för ansiktshål på massagebänken.Tack vare universell storlek passar det på alla typer av massagebänkar. Det skyddar bänkklädsel och garanterar maximal komfort för dina patienter. Produkten är dermatologiskt testad och godkänd.

  119,00 kr
  (1)
 • 120,00 kr Tillfälligt slut

  Engångs-stringtrosor för kvinnor av vit ogenomskinligt non-woven tyg. Ett resårband hjälpet till att trosorna sitter bekvämt. Lämpliga för massage och alla typer av behandlingar där en hög hygienstandard krävs. Produkt är dermatologiskt testad och godkänd. Förpackning ...

  120,00 kr
  Köp
  (1)
 • 19,99 kr Tillfälligt slut

  Universellt rengöringsmedel för snabb desinfektion av massagebänkar och andra tvättbara ytor. Det har ett brett spektrum av verkan, har baktericid och fungicid effekt. Lämpligt för läkarmottagningar, massagesalonger, sjukhus och överallt där en hög hygiennivå krävs.

  19,99 kr
  Köp
  (1)

Visar 1 - 6 av 6 artiklar