Engångsprodukter

Engångsprodukter  

Tillbehör för massage, rehabilitering och skönhetssalonger 

När man driver ett SPA eller en skönhetssalong måste man tillse kundernas komfort och välbefinnande och följa riktlinjer för säkerhet och hygien. Man bör också ordna rätt utrustning och tillbehör som är nödvändig för alla behandlingar som utförs, för att garantera patientens säkerhet och kvalitet på de tjänster som erbjuds.

I vår butik hittar du ett brett utbud av produkter avsedda för massage och rehabilitering som produceras med största omsorg och noggrannhet. Vi erbjuder massagestolar tillverkade av kvalitetsmaterial samt tillbehör för skönhetssalonger och massagetillbehör. Vi kan också erbjuda engångsförkläden och tofflor för engångsbruk. Erbjudandet innefattar även engångsunderkläder inklusive engångstrosor, engångstanga och herrshorts.

Hur viktiga är tillbehören?

Arbetsplatsskötsel och skönhetssalongens utseende är mycket viktigt. Det är bra att inse att kunden ägnar stor uppmärksamhet åt salongens renhet. Om kunden är nöjd med kvaliteten på den utförda behandlingen och med salongens renhet är det mycket troligt att han gärna kommer tillbaka i framtiden. I professionella salonger inte bara utrustning är viktig utan även kvalitetstsprodukter som gör det möjligt att bevara anläggningens absoluta renhet och sterilitet. Av denna anledning har vi kompletterat vårt erbjudande med desinfektionsmedel och antibakteriella tvål.

Vi erbjuder också andra tillbehör för massage eller rehabilitering som möjliggör att följa hygienregler. Till exempel har vi engångsskydd för massagebänkar i olika former. De varken rivs eller fastnar på kroppen och förhindrar överföring av hudsjukdomar. Vi är övertygade om att våra produkter kommer att uppfylla era förväntningar, och vi varmt välkomnar er att handla i vår butik.

Produkter Det finns 9 produkter.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar

 • 99,00 kr Tillfälligt slut

  Storlek

  5-lags engångsunderlägg. Kan användas som hygienunderlägg under barnsängstiden,som  träningsskydd för hundar eller som inkontinensskydd. Lämpligt som sängskydd mot föroreningar. Finns i storlekar 90x60x60x40.

  99,00 kr
  Köp
 • 129,00 kr Tillfälligt slut

  Engångsmössa av polypropen med resårband i universell storlek. Förpackning innehåller 100 styck. Mössan skyddar håret mot nedsmutsning. Produkt är användbar överallt där en hög hygienstandard krävs. Dermatologiskt testad och godkänd.

  129,00 kr
  Köp
  (1)
 • 129,00 kr Tillfälligt slut

  3-lagers engångsmunskydd med elastiskt öronband. Näsklämma säkerställer en god passform. De kan användas både i vården och i privat bruk - vid allergier, sjukdomar och överallt där det är nödvändigt att skydda luftvägarna. Pappersask innehåller 50 munskydd. Produkt är ...

  129,00 kr
  Köp
  (1)
 • 119,00 kr I lager

  Färg

  Hälsosäkert non-woven engångsskydd för ansiktshål på massagebänken.Tack vare universell storlek passar det på alla typer av massagebänkar. Det skyddar bänkklädsel och garanterar maximal komfort för dina patienter. Produkten är dermatologiskt testad och godkänd.

  119,00 kr
  (1)
 • 49,00 kr Tillfälligt slut

  Engångstanga för män av svart ogenomskinligt non-woven tyg. Ett resårband hjälpet till att trosorna sitter bekvämt. Engångsunderkläder säkerställer en hög hygiennivå under behandlingen och garanterar patientens komfort. Förpackning innehåller 100 stycken individuellt ...

  49,00 kr
  Köp
  (1)
 • 120,00 kr Tillfälligt slut

  Engångs-stringtrosor för kvinnor av vit ogenomskinligt non-woven tyg. Ett resårband hjälpet till att trosorna sitter bekvämt. Lämpliga för massage och alla typer av behandlingar där en hög hygienstandard krävs. Produkt är dermatologiskt testad och godkänd. Förpackning ...

  120,00 kr
  Köp
  (1)
 • 0,00 kr Produkten finns med olika alternativ

  Rozmiar

  Nitrilhandskar easyCare för engångsbruk 100 st. Tillgängliga storlekar S-XL. Hög håltäthetsnivå  AQL 1.0. Hypoallergena. Engångshandskar är slitstarka och ger effektiv skydd mot mögel och mikrobiellt angrepp. Texturerade fingertoppar för  maximal beröringskänslighet. Rullkant ...

  0,00 kr
  Köp
 • 19,99 kr Tillfälligt slut

  Universellt rengöringsmedel för snabb desinfektion av massagebänkar och andra tvättbara ytor. Det har ett brett spektrum av verkan, har baktericid och fungicid effekt. Lämpligt för läkarmottagningar, massagesalonger, sjukhus och överallt där en hög hygiennivå krävs.

  19,99 kr
  Köp
  (1)

Visar 1 - 9 av 9 artiklar